Sakura Fortune slotin kauneus salpaa hengen

Sakura Fortune Slot

Kauneudella ja vaarallisuudella on harvoin toistensa kanssa mitään tekemistä, mutta joskus ne muodostavat yllättäen toimivan liiton, ja sulautuvat yhteen sellaisella luontevuudella, että kaikki vaikuttaa täysin saumattomalta ja täydelliseltä. Kauneus itsessään voi toki olla vaarallistakin. Joskus se jopa aiheuttaa vaaratilanteita, ja joissain tapauksissa toimii valeasuna vaarallisuutta peiteltäessä. Kenelle voisi ensimmäisenä tulla mieleen, että hehkeydellään lähes näköhermot sulattava kaunotar voisikin olla kylmähermoinen taistelija, joka keinoja kaihtamatta heittäytyy taisteluun, tai ainakin silmää räpäyttämättä kykenee puolustautumaan vihollisia vastaan.

Pelin perusteet

Silmiä hivelevän esteettinen Sakura Fortune Slot on Quickspinin viisirullainen, kolmerivinen ja 40 voittolinjan videoslot, jonka päähenkilönä nähdään upean kaunis aasialainen prinsessa, joka mustat pitkät hiukset hulmuten ja vieno hymy punaisilla huulillaan johtaa pelaajan taistelemaan vihollisvalloittajia vastaan. Jokainen haluaa tietysti pelastaa prinsessan, ja olla mukana auttamassa tämän valtakunnan puolustamisessa, vaikka nuoren naisen olemus pettääkin, ja hän vaikuttaa lopulta siltä ettei varsinaisesti tarvitse kenenkään apua tässä asiassa.

Kauniisiin japanilaisinspiroituneisiin maisemiin sijoittuva Sakura Fortune uhkuu Kill Bill -elokuvien kiihkeää tunnelmaa, ja voimakas kontrasti teeman ja visuaalisuuden välillä kutsuu tutustumaan peliin tarkemmin. Perustuksiltaan kyseessä on hyvin tavanomaisen tyyppinen kolikkopeliautomaatti. Kaikki on varsin helppoa ja yksinkertaista, mikä tekee pelin pariin laskeutumisesta todella vaivatonta. Alkuun pääsee, kun asettaa pelibudjetilleen sopivan panoksen säätämällä kolikon määrän ja arvon Total bet-painikkeesta. Kolikon minimiarvo on 0.005 ja maksimiarvo on 1. Ne pelaajat, jotka toivovat äärileppoisaa pelihetkeä ilman tarvetta edes koskea pelilaitteeseen kierrosten välillä, voivat valita Autoplay-toiminnon, jonka avulla peli pelaa automaattisesti keskeytyksettä halutun määrän kierroksia pelaajan asettamilla säädöillä. Kun kaikki säädöt on tehty, ei tarvitse muuta kuin painaa Spin-painiketta, ja pelijännitys voi alkaa.

Myös mobiilipelaajat voivat yhtä lailla antautua jännittäviin ja tyylikkäisiin aasialaistunnelmiin, sillä peli pyörii ilman ongelmia myös tableteissa ja älypuhelimissa.

Sakura Fortune slotin keskimääräiseksi palautusprosentiksi ilmoitetaan noin 96, mikä on vähintään hyvää keskitasoa, ja antaa odottaa voitollisesti tyydyttäviä pelihetkiä.

Symbolit ja pelitoiminnot

Rullat hyrähtävät käyntiin, ja pelaaja tietysti toivoo mahdollisimman suotuisia symboliyhdistelmiä saaliikseen. Viidellä samalla symbolilla saa kaikkein isoimman potin, mutta neljällä ja vielä kolmellakin kappaleella on tiedossa mukava summa rahaa palkinnoksi. Pelin tärkein ja näkyvin symboli on tietysti itse päähenkilö, puna-asuinen, aasialainen prinsessa, joka toimii myös pelin wild-symbolina, ja jolla on merkittävä rooli pelissä sekä peruspelin, että bonustoimintojen puolella. Se ei voi ilmestyä kaikille rullille, vaan ainoastaan numeroille kaksi, kolme ja neljä. Tämä luonnollisesti vaikeuttaa onnistumista, ja nostaa symbolin arvokkuutta. Wild voi korvata kaikki muut symbolit voittolinjoilla. Pienempiä voittoa tuottavia symboleja pelissä ovat vihollisen hyökkääjät, lohikäärmeet ja kultaiset kolikot.

Sakura Fortune slotissa lymyää myös pelaajien keskuudessa aina yhtä suosittuja ilmaiskierroksia. Avain niiden käynnistymiseen on punaisen ja kullan sävyinen, bonus-tekstillä varustettu viuhka-symboli, joita tarvitaan vähintään kolme kappaletta. Kun onni siis osuu sopivasti kohdalle, saa käyttöönsä mukavan määrän pelikierroksia täysin ilmaiseksi. Viuhka-symboli voi ilmestyä näkyviin mille tahansa rullalle, mutta ainoastaan peruspelin aikana. Ilmaiskierrosten aikana wildit laajenevat käsittämään koko rullan, ja siitä on palkintona luvassa uusi ilmainen pelikierros.

Toinen erikoistoiminto pelissä on Sakura Fortune Respin. Se aktivoituu, kun kaksi kokonaista pinoa wildeja ilmestyy näytölle. Ansaittujen kierrosten määrä riippuu siitä, montako wildia rullilla on silloin kun bonus käynnistyy. Kaksi kokonaista pinoa siis käynnistää toiminnon, ja tuottaa kaksi lisäkierrosta, ja jokainen rullilla oleva wild lisää tuo yhden kierroksen sen päälle. Sakura Fortune Respin -bonuspeli päättyy siinä vaiheessa, kun yhtään uutta wildia ei enää tule.

Ulkoasu

Sakura Fortune slotin parissa aasialaisteemainen estetiikka pääsee näyttämään parhaat puolensa. Silmä lepää todella kauniisti toteutetussa pelissä, ja toinen toistaan viehättävämmät yksityiskohdat seuraavat toisiaan. Heti alussa katse kiinnittyy pelin kauniiseen päähenkilöön, ja mustahiuksinen prinsessa emännöi pelitapahtumia todella herttaisesti. Tämä kaikki on tietysti vain silmänlumetta, sillä myöhemmin käy ilmi, että prinsessa pitää rautaisesti puolensa pahantahtoisia valloittajia vastaan. Omaleimainen, mutta kuitenkin erittäin tunnistettava japanilaisuus huokuu läpi, ja sitä tukevat onnistuneesti erilaiset aihepiiriin sopivat symbolit, kuten kirsikankukat ja kultaiset lohikäärmeet.

Utuisen vaalealla taustalla prinsessan takana pilkottaa kappale sinistä taivasta ja valkoisia poutapilviä, ja ilmeisesti kirsikkapuiden kukinta-aika sattuu onnekkaasti olemaan käsillä, koska näkymää reunustavat upean näköinen, hennon vaaleanpunaisena ryöppyävä kukkameri. Kokonaisuus on esteettisesti kerta kaikkiaan sykähdyttävä, ja jo pelkästään katselunautinnon takia Sakura Fortune slotille kannattaa ehdottomasti uhrata ainakin muutama hetki elämästään.

Yhteenveto

Aasialaisessa kulttuurissa yhdistyvät onnistuneesti tyylikäs, usein jopa minimalistinen estetiikka, rauhallisuus ja pyrkimys harmoniaan. Toisaalta suuri osa kamppailulajeista on kotoisin Aasian suunnalta, ja monilla alueen mailla on takanaan varsin verinen ja väkivaltainen historia. Sakura Fortune slotissa yhdistyvät Aasian monet puolet ja erilaiset vivahteet. Se näyttää hienosti kulttuurialueen monipuolisuuden ja rikkauden, mikä taipuu täysin uskottavasti ja suorastaan luontevaksi myös suosituksi videoslotiksi nettikasinomaailman pyörteisiin.

Minimalismi yltää visuaalisesta annista pelitoimintoihin saakka, sillä Sakura Fortunea ei ole turhaan täytetty ylimääräisillä yksityiskohdilla tai liian monikerroksisilla ja vaikeasti ymmärrettävillä pelitoiminnoilla. Vähäeleinen linja on tyylikäs valinta, ja se kantaa kokemuksen alusta loppuun saakka. Sakura Fortune slotin parissa pääsee todella miellyttävällä tavalla jännittämään peruspelin, wildin ja scatterin oikkuja, ja parhaassa tapauksessa voittamaan peliviihteestä nauttimisen lomassa mukavia summia rahaa.

Quickspinin kädenjälki näkyy niin tyylillisesti kuin tunnelmallisestikin, ja pelin grafiikat ovat erittäin korkeatasoisia. Mikäli nauttii Sakura Fortune slotin pelaamisesta, kannattaa tutustua myös aasialaisklassikkoon Koi Princess, joka onnistuneesti painii samassa esteettisten ja viehättävien, japanilaista harmoniaa huokuvien kolikkopeliautomaattien sarjassa.